17 november

Förbered er på ett negativt inlägg, så ni kan välja att inte läsa.. Måste bara skriva av mig lite..

Då var jag hos läkaren i måndags och han sjukskrev mig 50% i 1½ vecka... för att se om det hjälper eller nått? Han var sjukt stressad när jag var där, fick komma in 30 min efter avtalad tid. Så efter 15 min var han klar, då hade han undersökt mig, frågat några frågor hur mycket jag jobbar osv och så skrev han sjukskrivningspapperna som försäkringskassan ska ha (vilket i sig tog dryga 7-8 min...) Ska dit på tisdag eller onsdag, så hoppas verkligen han inte är stressad så jag hinner fråga mina frågor med...
Ialla fall så ska jag iväg och jobba nu, vilket kommer resultera i att jag kommer sova dåligt i natt, då allt under midjan kommer låsa sig och Adam kommer få vara den som får justera både täcke o fötter..

Skulle kunna skriva hur mycket som helst som har med detta o göra, men det får jag snällt hålla för mig själv!

Till helgen ska jag muntras upp en hel del :) Hoppas det blir lyckat bara!


Sitter i soffan med Sara, vicki o Adam, ty...

Sitter i soffan med Sara, vicki o Adam, tyvärr kan dem inte dela min härliga känsla jag känner i magen, bebis håller på att leva om ! :):)


Hejhopp! Nu har jag slängt i mig en stor m...

Hejhopp! Nu har jag slängt i mig en stor mugg kaffe, och det är dax att bege sig till Gekås! Hörs :)


Under sjukskrivningen tänkte jag...

.. lära mig sticka!
Det gick ju sådär faktiskt..

.. det ska inte vara stora hål i min halsduk...

o den ska inte vara platt! Den ska vara rund ;/

Men för att vara första gången så ska jag inte klaga! Dock så började jag få den rund i slutet, så då tänkte jag göra en till, som förhoppningsvis skulle bli rund.. Men kan säga att den blev lika platt, så jag drog upp den.. Lär göra en till, men när? Måste lära mig hur jag ska få den rund!

11/11-11 kl.11,11

Hopp, nu dröjer det ca 1000 år innan det kan bli så igen ;)

(undra hur många som lär blogga om detta?)

aj, aj, aj

Det positiva med besöket hos barnmorskan är att jag fått en "diagnos", foglossning..
Fick ialla fall göra, eller rättare sagt, testa att göra, några övningar som ska hjälpa, kan säga att jag knappt klarade av det och ikväll har jag haft en obeskrivlig smärta i nedre delen av ryggen och fogarna! Kunde inte ens stänga diskmaskinen och har haft kuddar odyl i soffan, o självklart en underbar pojkvän som masserat både fötter o rygg!
Ska få använda stödbälte, hoppas det hjälper :)


Mycket har hänt sen jag bloggade sist, men det får vi ta en annan dag, för nu ska jag krypa i säng!
Godnatt!

Måndag idag va?

Även om jag bara varit sjukskriven sen i torsdags så flyter dagarna på så pass att jag inte håller koll på vad det är för dag..
Älsklingen jobbar o jag ska snart till jobbet i skriva ut min lönelista, vilket jag självklart glömde göra i tid (vilket var innan jag blev sjukskriven)

I eftermiddag ska jag till sjukgymnasten och hoppas hon kan se vad som är fel med min rygg och höfter! Läkaren jag var hos va totalt blåst, och det kommer inte bara från mig, utan två andra tyckte likadant!
Får man ens lov att säga "för att bli av med symptomen får man antingen föda, vilket inte är aktuellt i vecka 15, eller så får man avbryta graviditeten!"
...........

Nu ska jag fixa håret o åka upp till jobbet, vi hörs sen!

Hello my little ♥!


Den 29 april är vårat lilla ♥ beräknad att komma till oss
Längtar som bara den!